شعار سازمان جهانی هواشناسی در سال 2026:;اقدام برای آینده‌ی ایمن آب و هوا: با هم برای پیش‌بینی‌های بهتر            ۱۴۰5 : اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی            

رایزنی مدیرکل هواشناسی استان یزد با رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی

رایزنی مدیرکل هواشناسی استان یزد با رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی

رضا برهانی، مدیرکل هواشناسی استان یزد، در دیدار با محمد صالح جوکار، نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان یزد، ضمن تشریح فعالیت های اداره کل هواشناسی طی سال های اخیر، کمبود نیروی انسانی و اعتبارات ناکافی را به عنوان مهمترین چالش های پیش روی این مجموعه برشمرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل هواشناسی استان یزد، رضا برهانی، مدیرکل هواشناسی استان، به همراه معاونت فنی و شبکه دیدبانی و معاونت توسعه مدیریت و منابع، در دیداری اختصاصی با محمد صالح جوکار، نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، به بررسی وضعیت موجود و مهمترین چالش‌های پیش روی هواشناسی استان پرداختند.

در این نشست، برهانی خاط نشان کرد: با توجه به ماهیت تخصصی و حساس فعالیت‌های هواشناسی، چالش‌های مربوط به نظام حقوقی و مزایای شغلی، مانعی جدی در مسیر جذب و نگهداشت نیروهای کارآمد و متخصصان مستعد و توانمند ایجاد کرده است که نیازمند بررسی و اصلاحات ساختاری است. همچنین مدیرکل هواشناسی با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های عمرانی، ضمن تأکید بر اهمیت توسعه ایستگاه‌ها و تجهیزات، کمبود اعتبارات عمرانی را از موانع اصلی به‌روزرسانی شبکه دیدبانی دانست. 

وی افزود: علیرغم محدودیت‌های بودجه‌ای، اداره کل هواشناسی همواره در جایگاه‌های برتر عملکردی قرار داشته است، اما برای تداوم این سطح از کارکرد، تقویت زیرساخت‌ها ضروری است.

محمد صالح جوکار، نماینده مردم یزد، ضمن قدردانی از خدمات تخصصی کارکنان هواشناسی در پیش‌آگاهی از پدیده‌های جوی، بر ضرورت توجه ویژه به این حوزه تأکید کرد. 

وی در پاسخ به چالش‌های مطرح شده اظهار داشت: داده‌های دقیق هواشناسی نقش تعیین‌کننده‌ای در مدیریت بحران و برنامه‌ریزی‌های شهری دارد؛ لذا حمایت از این سازمان از اولویت‌های ماست.

نماینده مردم یزد همچنین با اشاره به روند تصویب قوانین مربوط به حقوق و مزایا در سازمان مدیریت خدمات کشوری، افزود: تلاش‌های لازم جهت پیگیری مطالبات مالی و اصلاح نظام حقوقی کارکنان در سطح مجلس و با هماهنگی دولت دنبال خواهد شد. با توجه به ماهیت پیشگیرانه فعالیت‌های هواشناسی، حمایت از بودجه‌های توسعه‌ای این سازمان، سرمایه‌گذاری در جهت کاهش خسارات احتمالی است.

                         

در پایان، جوکار ضمن تأکید بر پیگیری جدی مطالبات هواشناسی استان در سطح مجلس و سازمان هواشناسی کشور، آمادگی خود را برای حمایت از توسعه زیرساخت‌های این سازمان اعلام کرد.

کد خبر: 10079
  تاریخ خبر : 10 آبان 1405
 6